http://www.aludariuklubas.lt/receptas/9 ... ust-klonas
Daugelyje užsienio web populiaru receptų kritika/aptarimai, ruošiuosi sekančią savaitę štai tokį pravirti, nes citra labai sudomino, o mikellerio ir brewdog pavyzdžiai dar labiau link to pastūmėjo. Aptariam jei kokių minčių turit. Gal temperatūros ,sąlinimo režimai kokie reikalingi kitokie.
Dar labai įdomu vandens Ph ir kietumas kokie turėtų būti IPA alui (parsisiunčiu matavimo prietaisus, tai bent jau tai galėsiu sukontroliuoti, nes pakeitus vandenį efektyvumas vos 60% perlipa). Sąlinti visą salyklą kartu? Kol kas tiek minčių.
"Zombie dust" klono recepto aptarimas
- Nemas
- Pranešimai: 53
- Užsiregistravo: 2014-10-07, 11:21
Pereiti į
- Forumo reikalai
- ↳ Forumo taisyklės
- ↳ Aludarių forumo pranešimai
- ↳ Diskusijos apie forumą
- Aludarių taurė 2021
- Skubiai reikia patarimo
- Naujokų klausimai
- Verdam alų
- ↳ Mielės
- ↳ Apyniai
- ↳ Salyklai
- ↳ Vanduo
- ↳ Alaus priedai
- ↳ Salinimas / Tekinimas / Virimas
- ↳ Fermentacija / Pilstymas / Brandinimas
- ↳ Alaus stiliai / receptai / receptų skaičiuoklės
- ↳ Alaus išvaizda, kvapai, skoniai, poskoniai ir kt.
- ↳ Infekcija/Dezinfekcija
- Techniniai dalykai: įranga, įrankiai, prietaisai
- Anekdotai, linksmybės, blevyzgos ir skundai
- Aludarių bendruomeniniai reikalai
- ↳ Aludarių asociacija "Atviras alus"
- ↳ Aludarių taurė
- ↳ Aludarių taurė 2020
- ↳ Aludarių Taurė 2019
- ↳ Aludarių taurė 2018
- ↳ Aludarių taurė 2017
- ↳ Aludarių taurė 2016
- ↳ Aludarių taurė 2015
- ↳ Aludarių taurė 2014
- ↳ Aludarių taurė 2013
- ↳ Atviro Alaus Taurė 2012
- ↳ Vilniaus aludarių klubas (VAK'as)
- ↳ Kauno aludariai
- ↳ Alaus brolija
- ↳ aludariuklubas.lt
- ↳ Visi kiti reginiai / reikalai
- Skelbimai
- ↳ Ieškau
- ↳ Siūlau
- ↳ Keičiu